ForsideMøbelpolstrer > Møbelpolstrer Odense

Møbelpolstrer Odense

UpNordic – Møbelpolstrer i Odense gør det nemt for dig, så du opnår den bedste komfort, funktionalitet og gode håndværk, så det er en nydelse at få udført møbelpolstring i Odense.

Lædertyper og møbelpolstrens værktøjer

Hos UpNordic får du en møbelpolstrer, der altid har fokus på dit møbel og som udfører løsninger med omtanke. Trænger dine designermøbler eller andre møbler til en møbelpolstrer/møbelpolstring i Odense, har vi et stort udvalg, viden og metoder, så du får lige præcis det du ønsker og er kommet efter. Vi går langt for vores kunder og samler på gode historier, da det er succeshistorier som driver os i hverdagen. At give vores kunder gode oplevelser er vores varemærke, både fordi det betyder at vores kunder kommer igen, men også fordi de giver UpNordic de gode anbefalinger, til andre kunder i Odense. Det skal være en god oplevelse at få lavet polstring/betrækning og din kundetilfredshed vigtig for os, så søger du møbelpolstring/betrækning i Odense, står vi til rådighed med vores ekspertise, viden og erfaring. Vi giver dig den rigtige hjælp til at renovere dit møbel, om du vil bevare originaliteten eller redefineret møblet, så bliver det efter dine tanker, ideer og ønsker.

 

Møbelpolstring i Odense skal altid være en god oplevelse. UpNordic er professionelle og har viden så vi kan guide dig igennem hele processen, ikke mindst for at gøre det nemt og skabe den perfekte oplevelse for dig, dit møbel og dine omgivelser i Odense. Det eneste du skal bekymre dig om er, hvad det er du gerne vil have – vi guider dig naturligvis igennem – hvor skal dit ”nye” møbel stå og hvordan du vil sætte pris på det i dagligdagen.

UpNordic er en virksomhed med et højt serviceniveau og vi har målsætning om at være den bedste møbelpolstrer, en kvalitetsbevidst virksomhed, der altid leverer kvalitetsarbejde til den rette pris og til rette tid. Du får en møbelpolstrer i Odense, der har omtanke på, hvad det er du ønsker med dit møbel.

 

For de fleste af vores kunder i Odense er deres møbler mere end blot noget smukt at kigge på. De skal være magelige i hverdagen, indbyde til festlige lejligheder, være en god investering, noget der giver nostalgiske minder og som måske, kan gå i arv til de kommende generationer. Det er værdier som UpNordic går højt op i.

Ingen opgave er for stor eller for lille i UpNordic, vi klarer alle opgaver effektivt og kvalitetsbevidst. Der findes ikke umulige opgaver, bare opgaver som kan tage længere tid, men ingen umulige opgaver. Er der noget vi ikke har, samarbejder vi med en lang række professionelle samarbejdspartnere der sørger for at anskaffe det vi mangler til dit projekt, så du får det resultat som du eftersøger. Om det er til praktisk brug, ren komfort, skal være et showpiece eller noget du ønsker at bevare på grund af affektionsværdien, så kontakt os, vi sætter pris på de smukke og gamle designermøbler.

 

Om du er privat, erhverv, kirke, institution eller noget helt andet, skræddersyer vi den optimale løsning, efter dine ønsker og behov. Vi servicerer alle mennesker og brancher i og udenfor Odense, så du med vores ekspertise indenfor polstring, møbelpolstring, ombetrækning, ompolstring, renovering af møbler og andre skræddersyede møbel opgaver, sørger UpNordic for, du får det bedste resultat.

Har du designermøbler, antikke møbler eller møbler med lidt for meget patina, til at du har lyst til at bruge dem? Så bør du besøge UpNordic møbelpolstrer, som kan forvandle dine møbler, til noget du med stolthed kan vise frem. For nogen er det blot en ombetrækning, andre en nypolstring/ombetrækning der skal udføres, mens der er opgaver som trænger til en mere gennemgribende renovering af møblet. Søger du den bedste møbelpolstrer i Odense og omegn, er UpNordic det rette valg, om det er polstring, ombetrækning eller møbelrestaurering.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Designermøbler

Designermøbler

Designermøbler

Hvornår er det en god ide at hyre en specialist til restaurering af møbler?

Det er altid en god ide at hyre en specialist til opgaven, hvis du ønsker et godt resultat. Skal der nyt liv i de gamle møbler, er det en professionel i møbelrestaurering, du skal bruge. Vi ser desværre alt for ofte folk der selv har forsøgt og frembragt flere skader der kan være fordyrende i møbelpolstringen. Det kræver forståelse af lædertypen eller stoffet, møblets opbygning og hvordan det kan bygges op, så møblet forbliver originalt, kræver det vigtig design og materiale forståelse. Derfor kan der både være en møbelsnedker, møbelhåndværker, og møbelpolstrer som tager sig af din polstring, alle som en er specialist og kender til opgaven. Det får du hos UpNordic. Vi restaurerer dine gamle møbler, så de ser splitnye ud, men samtidigt, gør vi det på en måde, så vi bevarer møblet i sit oprindelige udseende og med den charme der hører sig til. Man bør altid overlade møbelrestaurering til en fagmand, der har det nødvendige og korrekte værktøj, kundskaber og teknikker. De gamle møbler blev oftest opbygget med omtanke om kvalitet, så dit møbel vil ligeledes kunne istandsættes efter de oprindelige tanker og med hensigt på at skabe det bedste resultat.

Hvorfor er det en god ide at lade en møbelpolstrer ompolstre mine møbler?

Der er opgaver, der er simple og egnet til gør-det-selv projekter. Der er også mennesker der har mere snilde til at udføre opgaverne mere end andre, så om du eller din bedre halvdel er en vaskeægte handyman (M/K), er det vores faglige stolthed der gør vi mener det er bedst, at overlade opgaverne til en erfaren møbelpolstrer. Alt for ofte ser vi projekter, hvor en eller anden har frembragt større skade end gavn, fordi vedkommende ikke ved hvordan møblerne skal håndteres eller har den nødvendige viden, til at udføre opgaven. Ombetrækning af stole er ikke nødvendigvis bare at fjerne alle møbelsøm for derefter at skifte betrækket, nogle gange skal selve stole”skallen” bearbejdes, for at kunne opnå et vellykket resultat.  møbler har som regel belægninger af både skidt og fedt, der har ophobet sig gennem årene, som kan være svært for selv en fagmand, at komme helt til bunds i og på den rigtige måde. Desuden hjælper det at kende alle møblets finurligheder, formsprog og metoderne designeren har opbygget møblet efter – både i dag og før i tiden – så du er sikker på, du får renoveret et møbel med det bedste resultat. Med UpNordic får du en fagmand, en møbelpolstrer i Kolding, som gør du er sikret et professionelt resultat.

Det er altid en god idé at gøre sig nogle tanker, om hvad der vil være den rigtige farve, hvilken lædertype eller møbelstof du ønsker og om der skal udføres noget særligt – syninger, indlæg, puder eller andet. Det kan have stor betydning for, hvilke beslutninger du skal tage, hvor meget det kommer til at koste og hvordan dine møbler ender med at se ud.

Hvordan ved jeg, om det er en fair pris for møbelpolstring?

Møbelpolstring i Kolding kan være svært at tjekke priserne på. Der er så mange spørgsmål som skal besvares, inden man kan komme med en seriøs og korrekt pris. Hos UpNordic tager vi alle henvendelser seriøst vedrørende spørgsmål som ”hvad koster det at ombetrække en sofa”,  hvad er det for en model, hvordan er den eksisterende nuværende stand, skal det udføres i stof eller læder, hvilken lædertype eller stof skal den udføres i, skal den forhøjes/forkortes, hvilke fødder/understel/ben vil du have på osv. Selvom du har fået pris fra flere og for et specifikt arbejde – hvilket møbel, lædertype, farve, størrelse og de hvilke særlige ønsker du ønsker opfyldt – vil det ofte stadig være med varierede priser. Prisen kan variere meget afhængigt af størrelsen af firmaet, hvor meget de polstrer (volume indkøb), om du er ny kunde, hvor travlt de har og også er der altid nogen der lokker med discountpriser. Pris og kvalitet hænger sammen og det kan være svært at vurdere viden og erfaring, for det er den viden og erfaring der skaber et vellykket resultat. På trods af at UpNordic er et nyere firma, har vi og vores medarbejdere mange års branche erfaring, som giver dig tryghed og ordentlig betjening og dette er også grunden til vi allerede har mange faste kunder på både privat og erhvervs segmentet.

Sidste år lavede UpNordic en kundetilfredshedsundersøgelse og 96% svarede de ville bruge os igen og anbefale os til andre. Det synes vi selv er flot og selvom vi stræber efter 100%, vil der være ting vi ikke selv kan styre, selvom vi gør vores allerbedste. Vores leverandører tilgodeser os, fordi vi altid holder vores aftaler. Selvom vi selv føler vi er Danmarks bedste møbelpolstrer i Kolding :O) er der uvisheder vi ikke selv er herre over eller har indflydelse på, men vi gør altid vores bedste for at leve op til dine forventninger. Mener vi ikke det er realistisk, siger vi også gerne fra på en opgave, hvis vi ikke føler vi kan leve op til det.

Hvor finder jeg den rette møbelpolstrer i Kolding?

Der er ikke så mange møbelpolstrere om buddet i lokalområdet Kolding. UpNordic er det sikre valg, for vi lægger vægt på at guide dig helt igennem processen, så du får truffet alle de vigtige valg. Der er flere møbelpolstrer i de omkringliggende byer, så det er fornuftigt at aflægge besøg hos ”de særlige udvalgte”. Det er som regel godt at få et indtryk af hinanden samt for at finde ud af, hvad der skal laves, hvornår det skal laves og hvad dine forventninger til resultatet er. De muligheder vil du altid kunne se hos UpNordic, da vi har mange møbler i butikken, som giver dig mulighed for at vurdere om vores høje standard og serviceniveau, samt om vi lever op til dine forventninger.

Områder vi dækker

Møbler vi laver

Vi arbejder med alle typer møbler, men her er et udvalg af de møbler vi arbejder mest med…
 

Møbeldesignere

Alle typer møbeldesignere og møbler er velkomne, men her er et udvalg af de møbeldesignere vi arbejder mest med…
 
 • Arne Jacobsen
 • Børge Mogensen
 • Hans J. Wegner
 • Carl Hansen & Søn
 • Erik Ole Jørgensen
 • Finn Juhl
 • Eilersen
 • Kaare Klint
 • Nanna Ditzel
 • Piet Hein
 • Poul Kjærholm
 • Kai Kristiansen
 • Bruno Mathsson
 • Svend Skipper
 • Arne Vodder
 • Ole Wanscher
 • Poul Volther
 • Alvar Salto

UpNordic

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens SvanenÆgget7 er stol, Erik Jørgensen, Poul Kjærholm samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>

Stole Arne Jacobsen - Møbelpolstrer UpNordic