ForsideMøbelpolstrer Hynder > Bådhynder

Bådhynder

Lædertyper og møbelpolstrens værktøjer

Eksperter til bådhynder og
bådpolstring efter mål

Hos UpNordic laver vi madrasser, puder eller hynder efter mål. Vi er specialister i at sy og polster hynder, om det er en lille båd, sejlbåd, husbåd, speedbåd eller yacht, så skal du have noget særligt. Vil du have specielle mål, særligt design, et unikt smig eller noget helt andet, så er UpNordic eksperterne i at løse dine opgaver og naturligvis, helt efter dine tanker, ønsker og ideer.

Vi har materialer som gør det nemt at lave kreative sammensætninger som kan få din båd til at fremstå som noget ganske særligt. Så med det rette skind, syninger og skum, gør vi din båd til noget specielt, med et eksklusivt og fantastisk interiør.

Vi har stof, skind, alcantara og læder, der gør noget særligt og som er specielt beregnet til båd hynder, puder og madrasser. Vi kan gøre det nemt at vedligeholde og kan lave hynder der kan tåle stærk sol og en smule fugt. Søger du de slidstærke hynder i spændende farver, så er UpNordic møbelpolstrer til at polster din båd for dig.

Opgaven med at udføre bådindretning er en spændende udfordrende. Vi guider, rådgiver og giver dig indsigt i dine muligheder, så du ender med det rette design og de rigtige stoffer.

Bådsæder og båd hynder

Nye madrasser til båd, puder til båd eller nye hynder til båd. Vi laver hynder til sejlbåde, bådhynder, maritime puder eller nye sæder til båd. Vi kender udfordringerne til saltvand, fugt og falmede hynder, ligesom vi kender ønskerne til specielle syninger, foldninger og måske skibet navn syet ind i puderne. Lad UpNordic klarer opgaven om det vil have det eksklusive eller de klassiske båd hynder. 

Tilskæring af læder hos møbelpolstrer UpNordic

Specialsyede hynder, syning af hynder eller specielle puder

Læder i sort og polstrerens værktøjer

Vi har erfaring med alle typer af opgaver, både i stof og læder, vi tilbyder specialsyet hynder, hynder efter mål, ombetrækning, ompolstring, betræk, polstring, samt reparation og renovering af møbler, i både læderhynde og stofhynder, om det er til hjemmet, kirken, båden eller virksomheden, så løser vi opgaven. 

Vi laver betræk eller ombetrækning til madrasser, puder, bådhynder eller særlige vejrbestandige betræk til der hvor du ønsker det. UpNordic laver forskellige og særlige betræk efter specialmål og helt efter dine ønsker og ideer.

Råd og vejledning

Besøg os i butikken, ring eller skriv, for det er altid nemmere at guide dig i mål, med dine krav og ønsker. Når vi kender opgaven, kan vi bedre give dig et overslag på pris og levering, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vi har butikker i Ringsted & Kolding og vi tilbyder også at komme ud til dig hvis opgaven kræver dette.

Møbelpolstrer UpNordic

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens Svanen, Ægget7 er stol, Hans Wegner`s møbler, Erik Ole Jørgensen, Eilersen sofaer, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>