Forside > Møbelpolstrer

Møbelpolstrer

Møbelpolstrer UpNordic - En passion for møbler

Arne Jacobsen Ægget i blåt stof - Møbelpolstrer UpNordic

Møbelpolstrer UpNordic er en spændende virksomhed, i er et gammel erhverv. Som møbelpolstrer, har vi mange faste kunder og løser utrolig mange spændende, goder og sjove opgaver for vores kunder. Vi værdsætter en god udfordring og hvad enten dit behov er møbelpolstring, ombetrækning, ompolstring, ny polstring, reparation af møbler, restaurering af møbler eller renovering af møbler, så kigger vi på mulighederne sammen med dig og giver dig gode råd og vejledning, så det blive nemt at træffe den rigtige beslutning.

 

Vi kan ompolstre/ombetrække dine møbler lige som du ønsker det og det kan være alt lige fra en basal møbelrenovering til en løsning, hvor vi sammen finder lige præcis den polstring eller ombetrækning som passer til dine behov.

 

En møbelpolstrer ved alle slags opgaver, om det er ombetræk, overtræk, polstring, ompolstring, møbelpolstring eller ny polstring, tager vi udgangspunkt i dine møbler og vejleder dig professionelt, til hvordan vi som møbelpolstrer vil påtage os opgaven. Som
møbelpolstrer har vi set det meste og vi ser frem 
til at give dine møbler nyt liv.
 

 

Hos UpNordic er det yderst vigtigt for os, at den møbelpolstring eller ombetrækning, er udført til yderst tilfredsstillende, både for vores kunder og vores faglige stolthed. Derfor polstrer og betrækker vi med kærlighed til hvert enkelt møbel og på den måde sikrer møbelpolstrerne vores kunder er glade og tilfredse og kommer igen, når de står med en møbel reparation, møbelpolstring, ombetræk eller en møbelrenovering. 

Vi garanterer derfor, at når du vælger UpNordic, får du en møbelpolstrer der gør sig umage med din polstring.

Ompolstring

Har du designermøbler der skal
ompolstres grundet slitage er det et bevis på mange års slid og dagligt brug
hvorfor ompolstring giver god mening og ikke alternativet bare at købe noget
andet. Vi kan istandsætte og give dine møbler nyt liv så du vil få fornyet
glæde af ompolstringen fremover.

UpNordic tilbyder…

·       ompolstring af stol

·       ompolstring af sofa

·       ompolstring af lænestol

Har du
møbler som trænger til polstring, ompolstring eller ny polstring, så giver
møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for
yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til
UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om ompolstring, kan du læse
meget mere om det HER

Ægget polstring - Arne Jacobsen

Ombetrækning - Hvornår er det tid til ny betrækning?

Ønsker du at give dine møbler en opgradering i form af en ombetrækning fordi der er slidtage, siddekomforten
ikke er i top længere eller trænger til en generel fornyelse så står vi til rådighed. Vores dygtige medarbejdere på vores værksted ved hvordan funktionalitet, design og siddekomfort genetableres i alle typer af møbler. Det kan som regel altid betale sig at renovere, istandsætte dine gamle møbler i form af en ombetrækning da denne kan gøre udslaget i forhold til at købe nye møbler der ikke nødvendigvis holder samme standard/kvalitet. Ombetrækning af
møbler skal udføres med akkuratesse da resultatet ellers ikke vil holde sig pænt fremadrettet det er egentlig grundessensen med at restaurere, ombetrække, ompolstre dine møbler.

Har du designermøbler eller andre typer møbler der skal ombetrækkes grundet slitage er det et bevis på mange års dagligt brug hvorfor en ombetrækning giver god mening både for dig og din pengepung. Vi istandsætter og giver dine møbler nyt liv så du vil få fornyet glæde af ombetrækningen i årene fremover.

Reparation af Ægget fra Arne Jacobsen

UpNordic tilbyder…

·       ombetrækning af stole

·       betræk til sofa

·       ombetrækning af sofa

·       betræk til stole

·       læderbetræk til 7 er stole

·       ombetrækning af hynder

·       ombetrækning af lænestol

·       stoleovertræk

·       møbelbetræk

Trænger dine møbler til ombetrækning eller nyt betræk, renovering, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om ombetrækning, kan du læse meget mere om det HER

Polstring - Hvilken polstring er bedst?

Det kan altid betale sig at renovere, istandsætte eller forny da ældre møbler og hynder typisk er i en god kvalitet hvor en polstring kan være en væsentlig fordel i forhold til at købe nyt. Polstring af møbler skal udføres med sans for detaljen da resultatet ellers ikke holder i årene fremover.

UpNordic tilbyder…

·       polstring af stol

·       polstret spisebordsstol

·       polstrede kirkebænke

·       polstring af sofa

·       polstret spisebordsstol med armlæn

·       polstring af 7 stol

Har du møbler som trænger til polstring, ompolstring eller ny polstring, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om polstring, kan du læse meget mere om det HER

Stilren og tidsløs Bamsestol - Reparation af møbler

Reparation af møbler

Trænger dine møbler til reparation af træ- eller metalkonstruktionen er det en arbejdsopgave vi kan udføre for dig. Vi kan som regel få et rigtigt godt resultat ud af at reparere møbler da de fleste møbler af en vis kvalitet og årgang er udført så grundigt og i gode materialer at det giver god mening at bevare disse og ikke bare købe nyt. Er din Arne Jacobsen 7er stol eller anden type ”skal” stol knækket i enten understel, bundbefæstigelse eller i rygstødet kan vi formentlig hjælpe dig.

Hvis din træspisebordstol er blevet lidt ledløs kan vi lime dette for dig så det formentligt holder i længden afhængig hvor slemt det er og hvor limen på din stol er sluppet sin befæstigelse. Vi kan også sy revner og reparere huller i din sofa eller stol, det er dog ikke en løsning vi anbefaler da det typisk er en stakket frist ikke at foretage en fagmæssig korrekt reparation/ompolstring.

UpNordic tilbyder…

·       reparation af lædersofa

·       reparation af læder

·       reparation af stole

·       reparation af 7’er stol

·       reparation af y stol

·       reparation af hul i læder

 

Har du møbler som trænger til reparation, giver UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om polstring, kan du læse meget mere om det HER

Ompolstring til brun læder

Restaurering af møbler

UpNordic tilbyder…

 

 

 

Trænger dine møbler til restaurering, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om restaurering af møbler, kan du læse meget mere om det HER

Bamsestol efter renovering

Trænger dine møbler til restaurering af træ- eller metalkonstruktionen er det en arbejdsopgave vi kan hjælpe dig med. Vi kan som regel få et rigtigt godt resultat ud af at restaurere møbler da de fleste møbler er produceret i gode materialer at så giver det god mening at bevare møblerne og ikke investere i nye. Er dine Arne Jacobsen 7er stole eller anden type ”skal” stol knækket i enten understel, bundbefæstigelse eller i rygstødet kan vi hjælpe dig.

Hvis din spisebordstol er blevet lidt løs i limningerne kan vi efterlime dette så det formentligt holder i mange år fremover. Vi kan foretage en fagmæssig korrekt reparation af dine stole, sofaèr eller lænestole så de får funktionaliteten igen.

Hynder - Hvad er de bedste hynder?

Trænger dine hynder til nyt liv så besøg møbelpolstrer UpNordic, vi er specialister i alle typer hynder om det er traditionelle til dine designermøbler eller du ønsker noget ganske særligt, så får du de flotteste resultater hos UpNordic.

Vi ombetrækker og ompolstre alle typer hynder til både indendørs- & udendørs brug. Så om du har behov for hynder til stole, sofahynder, hynder efter mål, bådhynder eller nye kirkehynder, så mestrer vi disciplinen og laver alt indenfor møbelpolstring og restaurering af møbler.

Madrasser til båd og bådhynder

UpNordic tilbyder…

·       hynder til stole

·       hynde til bænk

·       siddehynde

·       sædehynde

·       hynder til y stol

·       hynder til syver stol

·       kirkehynder

·       læderhynde

·       hynder efter mål

·       hynder til spisebordsstole

·       stolehynder

·       sofahynder

·       bådhynder

·       syning af hynder

·       betræk til hynder

·       polstrede kirkebænke

·       hynder båd

 

Har du en eller flere hynder som trænger til en opgradering, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om hynder, kan du læse meget mere om det HER

Sofa - Sofaen skal være både magelig og smuk

Trænger din sofa til en kærlig hånd?

 

Hos UpNordic udfører vi sofahynder, ombetrækning, ompolstring, ny polstring og restaurering af alverdens hynder og sofaer. Så har du behov for renovering eller reparation af din sofa, så hjælper UpNordic dig i mål, så du får lige den sofa du ønsker. Vi er den rigtige samarbejdspartner, både fordi vi har en lang erfaring, men også fordi vi altid imødekommer vores kunders ønsker og ideer.

arne-jacobsen-svanen-sofa-sort-forfra

UpNordic tilbyder…

·       betræk til sofa

·       ombetrækning af sofa

·       overtræk til sofa

·       sofahynder

·       ompolstring af sofa

·       Rensning af sofa

 Trænger din sofa til en kærlig behandling, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide meget mere om hvordan vi kan behandle din sofa, kan du læse meget mere om det HER

Stol - Stole skal være smukke og indbydende

Syver stol med armlæn i sort fra Arne Jacobsen

UpNordic tilbyder…

·       hynder til stole

·       ombetrækning af stole

·       ompolstring af stol

·       stole betræk

·       stoleforhøjer

·       filtdupper til stole

·       fransk flet stol

·       polstring af stol

·       stoleovertræk

·       betræk til stole

 Har du stole som der trænger, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

Vil du vide mere om hvordan vi kan behandle dine stole, kan du læse meget mere om det HER

En stol er ikke bare en stol, for stole har forskellige formål, former og der er er hav af forskellige designs. Hos UpNordic har vi arbejdet med næsten dem alle, så om det er en spisebordsstol, lænestol, kurvestol, køkkenstol, spise stol, klapstol, spisestuestol, børnestol, havestol, sækkestol, liggestol, rullestol, gyngestol, armstol, arbejdsstol eller en autostol, ja, så har vi hos UpNordic prøvet det meste. Selv de hellige stole har vi prøvet kræfter med, både en prædikestol og en skriftestol men også talerstolen eller bærestolen til en film.

Også når det kommer til formandsstol, direktørstolen, chefstolen eller bare en ganske almindelig kontorstol, er det noget vi af og til udfører og noget som møbelpolstreren tager sig kærligt af. 

Vi er specialister i stole, så kom gerne med dine ønsker tanker og ideer, for vi har prøvet det meste og kan imødekomme og udfør de mest fantastiske ting, om det er de kendte danske møbelklassikere eller noget helt andet og anmindelige møbler, så sætter UpNordic en ære i at løse opgaven.

Stole Arne Jacobsen - Møbelpolstrer UpNordic

Møbeldesignere

Vi kender til alverdens møbeldesignere og har nok arbejdet med det meste, men der er designere UpNordic er specialister i, fordi vi har haft deres møbler i hænderne utrolig mange gange. Derfor har vi særlig ekspertise med følgende møbeldesignere…

Arne Jacobsen – Møbelarkitekten med de kendte klassikere

Hans J. Wegner – Banebrydende designer og stolenes mester

Poul Kjærholm – Minimalisten bag de tidsløse møbelklassikere

Erik Jørgensen – Manden bag den smukke tremmesofa, OX chair og Corona stolen

Finn Juhl – Møbelarkitekten med sans for både møbler og kunst

Børge Mogensen – Arkitekten der havde fokus på mennesket

Svend Skipper – En af møbelbranchens “grand old men”

Alvar Aalto – Designeren bag de kendte vaser, der også lavede smukke stole og sofaer

Bruno Mathsson – Svenskeren med de anderledes design ideer

Kaare Klint – Underviser og møbeldesigneren med faste principper

Kai Kristiansen – Manden bag de kendte figurer og klassiske designer stole

Nanna Ditzel – Kvinden med de banebrydende designermøbler

Ole Wanscher – Møbeldesigneren med respekt for materialerne

Verner Panton – Lysets mester og manden bag ikonisk møbeldesign

UpNordic møbelpolstrer

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens SvanenÆgget7 er stol, Erik Jørgensen, Poul Kjærholm samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>

Ægget i cognac af Arne Jacobsen
Møbelpolstrer arbejder med cognac læder - Møbelpolstrer UpNordic