Forside > Møbelpolstrer

Møbelpolstrer

Møbelpolstrer UpNordic - En passion for møbler

Arne Jacobsen Ægget i blåt stof - Møbelpolstrer UpNordic

Møbelpolstrer UpNordic er en spændende virksomhed, i er et gammel erhverv. Som møbelpolstrer, har vi mange faste kunder og løser utrolig mange spændende, goder og sjove opgaver for vores kunder. Vi værdsætter en god udfordring og hvad enten dit behov er møbelpolstring, ombetrækning, ompolstring, ny polstring, reparation af møbler, restaurering af møbler eller renovering af møbler, så kigger vi på mulighederne sammen med dig og giver dig gode råd og vejledning, så det blive nemt at træffe den rigtige beslutning.

 

Vi kan ompolstre/ombetrække dine møbler lige som du ønsker det og det kan være alt lige fra en basal møbelrenovering til en løsning, hvor vi sammen finder lige præcis den polstring eller ombetrækning som passer til dine behov.

 

En møbelpolstrer ved alle slags opgaver, om det er ombetræk, overtræk, polstring, ompolstring, møbelpolstring eller ny polstring, tager vi udgangspunkt i dine møbler og vejleder dig professionelt, til hvordan vi som møbelpolstrer vil påtage os opgaven. Som
møbelpolstrer har vi set det meste og vi ser frem 
til at give dine møbler nyt liv.
 

 

Hos UpNordic er det yderst vigtigt for os, at den møbelpolstring eller ombetrækning, er udført til yderst tilfredsstillende, både for vores kunder og vores faglige stolthed. Derfor polstrer og betrækker vi med kærlighed til hvert enkelt møbel og på den måde sikrer møbelpolstrerne vores kunder er glade og tilfredse og kommer igen, når de står med en møbel reparation, møbelpolstring, ombetræk eller en møbelrenovering. 

Vi garanterer derfor, at når du vælger UpNordic, får du en møbelpolstrer der gør sig umage med din polstring.

Ombetrækning i alverdens møbler

For UpNordic er et møbel nemlig ikke bare et møbel, men en betydningsfuld del af DIT hjem, som du har valgt at investerer i, for at pryde dit hjem med noget smukt. Måske trænger møblet til en ompolstring eller blive ombetrukket på ny, så det igen får nyt liv til tiden og nye minder fremover.


Hver eneste opgave er vigtig for os at udføre til din fulde tilfredshed. Vi tænker ikke kun på hvordan møblet ser ud, når det bliver afhentet, vi tænker også på, hvordan det skal holde til brug og være behageligt at sidde på i mange år fremover. Det er i dit hjem du skal slappe af, lade op og være magelig, derfor er det ikke uvæsentligt hvilke møbler vi vælger at indrette os med.

Ikke alle tænker over hvordan en møbelrestaurering kan forlænge møblets levetid. Gør du?

arne-jacobsen-svanen-sofa-sort-forfra

Måske har du arvet eller på et tidspunkt har købt nogle ældre møbler, som du egentlig er glad for men grundet møblernes stand, står de måske snarere i et hjørne af stuen eller en kedelig plads i kælderen.

Vi anbefaler en møbelreparation eller en møbelpolstring så møblerne kommer til deres ret og igen kan anvendes til det tænkte formål.

At beslutte sig for at ompolstre, ombetrække eller møbelpolstre sine møbler, kan føles som en stor beslutning, men lad os hjælpe, så kan vi sammen puste nyt liv i de gamle møbler. Vi vejleder dig i hvilken polstring/ombetrækning der vil være den bedste løsning for dig. Vi har valgt møbelpolstring som vores livsmission, fordi det at ompolstre med omhu, have respekt for det originale design, samt glæden og kærlighed til alle de smukke designermøbler som der er lavet.

UpNordic tilbyder…

·       ombetrækning af stole

·       betræk til sofa

·       ombetrækning af sofa

·       betræk til stole

·       læderbetræk til 7 er stole

·       ombetrækning af hynder

·       ombetrækning af lænestol

·       stoleovertræk

·       møbelbetræk

Læs mere om ombetrækning HER

Arne Jacobsen møbler

Arne Jacobsen er nok den mest kendte danske møbeldesigner, så står bag møbler som svanen, ægget, myren, dråben, grand prix, oksen, liljen, næbbet, The Chair og naturligvis 7 er stolen. Vi er møbelpolstrerer så vi laver ofte reparation af Arne Jacobsen møbler, om det er polstring eller ombetrækning.

Arne-jacobsen-svanen-stol-cognac-læder-forfra
Stole Arne Jacobsen - Møbelpolstrer UpNordic

Møbeldesignere

Vi kender til alverdens møbeldesignere og har nok arbejdet med det meste, men der er designere UpNordic er specialister i, fordi vi har haft deres møbler i hænderne utrolig mange gange. Derfor har vi særlig ekspertise med følgende møbeldesignere…

Arne Jacobsen – Møbelarkitekten med de kendte klassikere

Hans J. Wegner – Banebrydende designer og stolenes mester

Poul Kjærholm – Minimalisten bag de tidsløse møbelklassikere

Erik Jørgensen – Manden bag den smukke tremmesofa, OX chair og Corona stolen

Finn Juhl – Møbelarkitekten med sans for både møbler og kunst

Børge Mogensen – Arkitekten der havde fokus på mennesket

Svend Skipper – En af møbelbranchens “grand old men”

Alvar Aalto – Designeren bag de kendte vaser, der også lavede smukke stole og sofaer

Bruno Mathsson – Svenskeren med de anderledes design ideer

Kaare Klint – Underviser og møbeldesigneren med faste principper

Kai Kristiansen – Manden bag de kendte figurer og klassiske designer stole

Nanna Ditzel – Kvinden med de banebrydende designermøbler

Ole Wanscher – Møbeldesigneren med respekt for materialerne

Verner Panton – Lysets mester og manden bag ikonisk møbeldesign

UpNordic møbelpolstrer

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens Svanen, Ægget7 er stol, Hans Wegner`s møbler, Erik Ole Jørgensen, Eilersen sofaer, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>

Ægget i cognac af Arne Jacobsen
Møbelpolstrer arbejder med cognac læder - Møbelpolstrer UpNordic