Forside > Kontakt UpNordic

København

53 54 53 54

Roskilde
40436303

Kolding

31 33 17 33

Send os en besked, så kontakter vi dig

Kontakt Form

Derfor bør du købe dine designermøbler hos UpNordic

Med mange års erfaring inden for polstring af Arne Jacobsen møbler, udfører vi opgaven som Arne Jacobsen har tænkt og designet møblerne. Derudover er der flere fordele ved at købe dine Arne Jacobsen stole hos UpNordic:

·      Høj kvalitet

Med erfaring og specialviden om Arne Jacobsen møbler, kan vi garantere markedets bedste kvalitet, både i polstringen, skum- og læderkvalitet.

·      Garanti

Hos UpNordic har du garanti på dine ny polstrede Arne Jacobsen stole. Har du en brugt Arne Jacobsen stol, som trænger til at blive polstret, står vi ved vores
arbejde/håndværk og giver dig som kunde 2 års garanti på din polstring.

·      Levering

Hos UpNordic bestemmer du selv om du vil indlevere til os i én af vores butikker eller vi skal afhente på din adresse. Vi kommer personligt og henter dine møbler mod
en mindre betaling, vi vil gerne sikre os din tilfredshed og at varen kommer frem og retur til dig i god behold.

Når du har bestilt din polstring hos UpNordic

·       Du bliver kontaktet angående afhentning eller om du selv leverer dine møbler, samtidig aftales dato for returlevering af dine møbler. Du kan selv afmontere stellene eller om vi skal stå for afmontering og opbevare stellet for dig. Vi polerer stellene op, efterser bendupperne og eftermonterer benforhøjere hvis dette ønskes. Hvis ”skallen” kræver ekstra sikring af bundbefæstigelsen udfører vi dette uden beregning i forbindelse med polstring af dine stole.

·       Når vi har modtaget din møbler, kontrollerer vi altid om møblerne er egnet til polstring. Herunder kontrol af møblernes kvalitet, så du er sikret et godt færdigt resultat. Konstaterer vi uhensigtsmæssigheder kontakter vi dig straks for nærmere aftale omkring løsningsmulighederne.

·       Når vi påbegynder møbelpolstring, sørger vi altid for det gamle betræk og polstring bliver bortskaffet hensigtsmæssigt og med stor hensyntagen til miljøet, og dette sker uden ekstra beregning for dig.

·       Vi har forholdsvise korte leveringstider typisk 2-4 uger fra modtagelse af dine møbler, vores leverandører af skum, møbelstoffer og læderhuder kan typisk fremsende samme dag hvis ordren er på lager, derudover har vi selv et stort lager af de gængse lædertyper i forskellige farver da storindkøb med fordel for os og kunden kan betale sig – ikke mindst med hensyntagen til miljøpåvirkningen af transport.