Forside > Møbelpolstrer > Ompolstring

Ompolstring

Arne Jacobsen Ægget i blåt stof - Møbelpolstrer UpNordic

Er polstringen faldet sammen, blevet slidt eller vil du gerne have bedre komfort, så er det tid til en ompolstring.

Ompolstring af møbler er det vi er specialister i hos UpNordic. For os er det at ompolstrer en kunstart, for komforten ligger i polstringen. Har din stol, sofa, lænestol eller andet nogle år på bagen, ja så går det udover polstringen, men komfort er forskellig fra menneske til menneske. Vi laver komforten som du ønsker det, med respekt for den møbelklassiker vi arbejder med.

Ompolstring er møbelpolstrerens håndarbejde, hvor hver enkelt syning har betydning for at bevare det møbel vi arbejder med, om det er skindsyning, læderpolstring, eller en omsyning, speciel skæring eller tilskæring, så laver vi det hele om det er en drapering, quiltning, snøring, ombukning, foring eller andet, for at imødekomme dine ønsker. Så trænger dine møbler til ompolstring, så er UpNordic kan til at hjælpe dig godt på vej.

Hvad er ompolstring?

Ompolstring er processen med at udskifte al det gamle betræk og fyld materiale på et møbel, om det er en stol, sofa eller lænestol. Om det er nyt fyld eller betræk, som gør den mere komfortabel eller giver et frisk og opdateret udseende.

Typisk begynder ompolstring med at fjerne al det gamle betræk og det gamle materialer fra møblet. Derefter vil vi erstatte den gamle fyld materiale med nyt, så skum og/eller bomuld får en mere fast eller blød følelse, afhængigt af hvad det er du ønsker. Til sidst vil vi sy nyt betræk, der passer nøjagtig til dit møbel.

Ompolstring kan give et gammelt møbel et nyt liv, og det er også mere bæredygtig og økonomisk fordelagtig løsning i stedet for at købe et nyt møbel.

Ægget polstring - Arne Jacobsen

Hvilken ompolstring er bedst?

Det afhænger af formålet med ompolstringen og personlige præferencer.

Generelt er der flere forskellige materialer, der kan bruges til at ompolstre møbler, herunder:

·       Skum: Skum er et populært materiale til ompolstring, da det er let, blødt og støddæmpende. Der er forskellige densiteter og tykkelser af skum tilgængelige, så det kan tilpasses til forskellige formål og komfortniveauer.

·       Fjedre: Fjedre kan bruges til at give en mere traditionel polstring og øge støtten. Der er forskellige typer fjedre, der kan bruges, herunder Bonell-fjedre og pocket-fjedre.

·       Bomuld: Bomuld er en naturlig fiber, der kan bruges til at give en blødere, mere behagelig overflade til polstring.

·       Dun og fjer: Dun og fjer kan bruges til at give en blødere overflade og øge komforten på møbler.

·       Læder: Læder er et holdbart og elegant materiale til ompolstring, der er let at rengøre og vedligeholde.

 

Det er vigtigt at overveje formålet med ompolstringen og personlige præferencer, når man vælger det bedste materiale til ompolstring. For eksempel kan en læderpolstring være ideel til et stueområde med børn og kæledyr, da det er let at rengøre, mens en skumpolstring kan være bedre egnet til et soveværelse eller en læsestol, hvor komfort er vigtigere end holdbarhed.

UpNordic tilbyder…

·       polstring af stol

·       polstret spisebordsstol

·       polstrede kirkebænke

·       polstring af sofa

·       polstret spisebordsstol med armlæn

·       polstring af 7 stol

Har du møbler som trænger til polstring, ompolstring eller ny polstring, så giver møbelpolstrer UpNordic dig gerne gode råd, guides og vejledning. Kontakt os for yderligere informationer, priser og leveringstider. Du kan altid ringe til UpNordic eller du kan skrive til os HER

 

Stilren og tidsløs Bamsestol - Reparation af møbler

Hvornår skal man ompolstrer

Når du har designer møbler, kan det være en god ide at ompolstre dem, når du bemærker, at polstringen begynder at være slidt eller beskadiget, eller hvis du ønsker at ændre møblets udseende, til et mere moderne udtryk. Designer møbler er ofte lavet af høj kvalitet, og derfor kan en ompolstring hjælpe med at bevare møblets værdi og skønhed.

Hvis du har en samling af vintage eller designer møbler, kan det også være en god ide at ompolstre dem for at bevare deres historiske og æstetiske værdi. Det er dog vigtigt at vide hvad man laver, så man ikke foringer sin værdi. Overlad arbejdet til UpNordic som professionel møbelpolstrer, der har erfaring med at ompolstre og restaurering af møbler, da de kan kræve en speciel tilgang og en særlig omhu for designer møblerne.

Generelt er det en god ide at vedligeholde og pleje dine designer møbler regelmæssigt for at forlænge deres levetid. Regelmæssig rengøring, vedligeholdelse og møbel rensning, kan også hjælpe med at forhindre behovet for ompolstring og reducere omkostningerne til vedligeholdelse.

Der er flere grunde til at ompolstre møbler, og det kan være nyttigt at ompolstre, når:

·    Møblet er slidt eller beskadiget: Over tid kan polstringen på møbler blive slidt eller beskadiget, hvilket kan føre til ubehagelige og usikre siddeoplevelser. Ompolstring kan genoprette møblets komfort og sikkerhed.

·   Ændring af møblets stil: Hvis du ønsker at opdatere udseendet på et møbel, kan ompolstring være en nem og overkommelig måde at gøre det på. Du kan vælge en anden farve, mønster eller tekstur til at give møblet et nyt udseende.

·      Allergiske reaktioner: Hvis nogen i husstanden lider af allergi, kan støv og mider akkumulere i polstringen over tid og forårsage allergiske reaktioner. Ompolstring kan hjælpe med at fjerne allergener og forbedre indendørs luftkvalitet.

·      Ønske om at øge komforten: Hvis du finder ud af, at du ikke er tilfreds med komforten på et møbel, kan ompolstring give mulighed for at tilføje ekstra støtte og polstring for at forbedre komforten.

I sidste ende afhænger beslutningen om at ompolstre af dine personlige behov og budget. Hvis du er i tvivl om, om du skal ompolstre, kan du kontakte en professionel møbelpolster for at få rådgivning og vejledning.

Stole Arne Jacobsen - Møbelpolstrer UpNordic

Møbeldesignere

Vi kender til alverdens møbeldesignere og har nok arbejdet med det meste, men der er designere UpNordic er specialister i, fordi vi har haft deres møbler i hænderne utrolig mange gange. Derfor har vi særlig ekspertise med følgende møbeldesignere…

Arne Jacobsen – Møbelarkitekten med de kendte klassikere

Hans J. Wegner – Banebrydende designer og stolenes mester

Poul Kjærholm – Minimalisten bag de tidsløse møbelklassikere

Erik Jørgensen – Manden bag den smukke tremmesofa, OX chair og Corona stolen

Finn Juhl – Møbelarkitekten med sans for både møbler og kunst

Børge Mogensen – Arkitekten der havde fokus på mennesket

Svend Skipper – En af møbelbranchens “grand old men”

Alvar Aalto – Designeren bag de kendte vaser, der også lavede smukke stole og sofaer

Bruno Mathsson – Svenskeren med de anderledes design ideer

Kaare Klint – Underviser og møbeldesigneren med faste principper

Kai Kristiansen – Manden bag de kendte figurer og klassiske designer stole

Nanna Ditzel – Kvinden med de banebrydende designermøbler

Ole Wanscher – Møbeldesigneren med respekt for materialerne

Verner Panton – Lysets mester og manden bag ikonisk møbeldesign

UpNordic møbelpolstrer

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens Svanen, Ægget7 er stol, Hans Wegner`s møbler, Erik Ole Jørgensen, Eilersen sofaer, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>

Ægget i cognac af Arne Jacobsen
Møbelpolstrer arbejder med cognac læder - Møbelpolstrer UpNordic