Forside > UpNordic

UpNordic

Drevet af passionen for at bevare designermøbler

Upnordic er en virksomhed drevet med passionen for at bevare designermøbler, de der typisk blev produceret før i tiden af dygtige møbelsnedkere. Håndværkere der byggede møbler af kvalitet, for at skulle holde i mange år fremover, er vi håndværkere med fokus på genanvendelse, for at bevare både møblerne og kloden. Disse møbler går ofte i arv til kommende generationer, grundet deres æstetiske design, gennemtænkte funktionalitet og den høje produktionskvalitet.

Hos UpNordic stræber vi efter at alle kunder får en gennemført løsning. Godt håndværk og faglig rådgivning er kodeordet i UpNordic og vi er meget miljøbevidste da genforbrug og genanvendelse, er en af vores kerneværdier.

Vi er derfor fokuseret på bæredygtige løsninger såsom betrækning/ompolstring af alle typer møbler med olivengarvet læder, traditionelt garvet læder fra Italiens største garveri, møbelstoffer delvist produceret af genbrugsgarn og møbelstoffer der er svanemærket og/eller økotex certificeret. Vi anvender skum og indmads produkter fra et Dansk anerkendt firma så vi ved at dette er forsvarligt produceret og holder en høj kvalitet.

UpNordic udfører opgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan være behjælpelige med reparationer af alle typer møbler i træ da vi har en snedker tilknyttet værkstedet.

Vi udfører mange forskellige opgaver herunder ombetrækning spisestuestole, lænestole, sofaer, diverse hynder og sæder til havemøbler, både, campingvogne, kirker, hynder på specialmål samt øvrige ad hoc opgaver.

Hos os finder du et bredt udvalg af brugte designklassikere der har fået en kærlig hånd og er klar til en ny ejer, herunder anerkendte designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Poul Kjærholm, samt mange andre kendte og ukendte møbeldesignere.

Fordi møbelpolstring, ikke bare er en polstring

 

UpNordic er først og fremmest møbelpolstrer med passion for designermøbler, der forbinder mennesker og design. Om man er førstegangskøberen til en 7 er stol, til en designelsker, der ikke ikke har andet, men som er søgende efter det helt unikke.

Vi har produceret, fabrikeret og laver specialsyede designs, for tusinder af mennesker og med tusindvis af møbler. Hos UpNordic får du adgang til et netværk af kyndige og betroede sælgere, der alle er grundige undersøgere, så du altid er sikret og får det du betaler for. 

Der findes et hav af fantastiske møbler og de behøver ikke være lavet af en kendt designer for at være noget særligt. Dog vil der altid være noget særligt, når man placerer sig i et møbel historiske vingesus, som har modtaget designpriser eller lavet af noget ganske særligt, for der er en grund til at disse møbler har opnået særlige status. Det sætter vi pris på…

Vi handler med lokale, mennesker der er udenbys, til store internationale kunder fra fjerne egne. For os handler det mere om service, metoder, det rigtige skind/stof, fordi vi gerne vil give vores kunder den bedste oplevelse, da vi er passionerede om det vi laver og designer møbler. Heldigvis betyder det også de betror os igen med deres gode møbler igen, med alt fra traditionelle designer stole til de dyrebareste unikaer. Vi mener at klassiske møbler, skal bearbejdes med og efter de traditionelle metoder, med respekt og ønske om at gøre det mindst lige så godt som den oprindelige møbeldesigner havde tiltænkt møblet. 

Vi sætter en ære i ordentlig betjening samt kundeservice og vi har mange gode ideer til hvordan en renovering/opgradering kan skabe det bedste resultat for dig og dit møbel. Vi er en virksomhed med mange års erfaring i branchen og vi kan håndtere de fleste opgaver inden for ombetrækning, ompolstring, renovering, istandsættelse, rådgivning vedrørende indretning samt samarbejde med en konsulent der kan bidrage virksomheder med indretning af arbejdspladsmiljøer.

Velkommen i én af vores butikker i enten Ringsted eller Kolding

Ægget-arne-jacobsen-sort-forfra