ForsideMøbelpolstrer Hynder > Hynder til stole 

Hynder til stole

Der findes utrolig mange typer hynder, om det er hynder til spisebordsstole, hynder til skalstole, hynder til spisestole, hynder til gyngestol, hynder til stabelstole, hynder til lænestol, men det kan også være en hynde til en Farstrup gyngestol eller den berømte Kertemindestol, så laver vi laver præcis den hynde eller de hynder du ønsker.

Stolehynder skal give komfort, men samtidig gøre din bolig endnu smukkere

En stolehynde er ikke bare en hynde, det skal være et sted der er mageligt for dig i timevis, til et langt middagsselskab eller lignende. Samtidig skal komforten ikke gå udover designet der klæder din stue eller spisestue. Når du får lavet en siddehynde eller stolehynder efter alle kunstens regler hvor du selv er med til at beslutte, stof, skind eller læder, hvilken fylde den skal have, om syningerne skal være lidt anderledes eller du gerne vil have lavet et specielt design, så er møbelpolstren UpNordic specialisten til at udføre opgaven.

 

UpNordic tilbyder hynder i alverdens farver og materialer, så du vil helt sikkert kunne finde noget, der passer godt ind i din stil samt giver dig glæde til ethvert selskab. Når du øger komforten på dine stolehynder med nogle smukke hynder vil du nyde tiden om det er ved spisebordet, skrivebordet eller hvor du ønsker at sidde.

Arne Jacobsen Ægget i blåt stof - Møbelpolstrer UpNordic

Hynder til stole

Der findes alverdens hynder, så om det er en hynde til ryghynde, stolehynde, siddehynde, sædehynde eller en simpel stole hynde, findes de til mange forskellige designer stole. Så om du er søgende efter stolehynder, læderhynder, stolepuder, sædehynder, stole hynder, hynde til stol, stolehynder i læder eller polstrede spisebordsstole, så laver vi dem til dine ønsker og krav.

Der findes utrolig mange typer hynder, om det er hynder til spisebordsstole, hynder til skalstole, hynder til spisestole, hynder til gyngestol, hynder til stabelstole, hynder til lænestol, men det kan også være en hynde til  farstrup gyngestol eller den berømte kertemindestol, så laver vi laver præcis den hynde som du ønsker.

Skal du have stolehynder til spisebordsstole, stolehynder i læder eller hynder der er tilpasset dig og din komfort, så kan vi lave stole puder, runde stolehynder eller et særligt design, der passer til dit hjem eller virksomhed, for vi kan laver mange speciel opgaver, til alle de kunder der gerne vil have noget særligt.

Hynder til 7 er stol - Arne Jacobsen

Hynde til 7 er stol, hynde til syver stol, hynder til 7 eren, hynde til 7´er stol, ja, kært barn har mange navne. Vi laver præcis de hynder, puder, siddehynder, sædehynder eller ryghynder, som du ønsker.

7 er stolen er et icon, derfor er det vigtigt at passer på læderet, sørger for den ikke går i ryggen, stolen har den rette højde og man altid sørger for at der er filtsko på så man ikke ridser gulvet.

Vi laver mange syver stole, derfor ved vi hvad der skal til og hvad man skal kigge efter, når vi har en 7 er stol i hænderne.

Møbelpolstrerens værktøjer

Hynder til Wegner stol

Hans J. Wegner var og er en populær kendt møbeldesigner, som var flittigt til at producere møbler. Hans samarbejde med Carl Hansen & søn bar frugt, så hans møbler stadig den dag i dag er eftertragtede. Y stolen er nok Wegners mest kendte og benyttede stol, så selvom vi er specialiseret i denne stol, laver vi naturligvis polstring til Wegners forskellige møbler, om det er hynder til Wegner gyngestol, en ch24 hynde eller en y stol pude, så laver vi al det som du ønsker.

Læder i sort og polstrerens værktøjer

Hynder til Y stol - Hans Wegner

Kært barn har mange navne, så om du vil have y stol hynde, hynde y stol, y stol hynde i læder eller stof, y stol pude eller puder til y stolen, så er vi specialister i hvordan du får den rigtige komfort i din Y stol. Vi har lavet mange læderhynder til y stole, så trænger de gammel til en udskiftning vil vi gerne hjælpe dig på rette vej.

Hynde til FDB møbler

Hynder til FDB møbler eller en ny hynde til J46 stol, måske trænger både du og de til en ny hynde eller hynder, efter flere års god slid og minder. Hos UpNordic laver vi de bedste hynder og betræk er alle FDB Møbler.

FDB har været gode til at lave gode danske møbelklassikere, fordi de har benyttet sig af visionære møbeldesignere, som var med til at præge deres stilistiske linje. Stadig til dato samarbejder de med toneangivne og markante designere, men det er nok møblerne fra Børge Mogensen, Erik Jørgensen, Thomas Alken og Poul Volther, der stadig har været de mest banebrydende møbeldesignere. Du kan og skal ikke ændre FDB møbler design, men ny betræk og hynder giver dem mange flere år at leve i.  

Møbelpolstrer arbejder med læder

Hynder til skrivebordsstolen

Skrivebordsstolen skal være noget ganske særligt for både dig og stolen

Nogle tilbringer mange timer ved skrivebordet derfor er det vigtigt du sidder godt i din skrivebordsstol. Derfor er det altid en god ide, at placere den hynde der passer til dig bedst og måske giver lidt ekstra stil til din skrivebordsstol. Dit arbejde skal være en glæde derfor sætte vi komforten højt så det ikke bare er en smuk designer kontorstol, men samtidig er et sted du mageligt kan tilbringe mange timer, uden det går udover ryg eller r… 😊 Derfor anbefaler vi altid at man øger komforten på din skrivebordsstol med en hynde der gør du kan arbejde lidt længere og i nogle bedre arbejdsstillinger.

Vi tilbyder hynder i alverdens forskellige farver, former og materialer, så du kan helt sikkert finde den hynde der passer ind i din stil.

Fletstole

Fletstol - En helt speciel stol

Fletstole er et kapitel for sig selv da der er mange forskellige typer af fletstole og forskellige metoder til at flette en stol. Vi kan flette med Sjener, Rørflet, Papirgarn, Søgræs og Gjorder. Designet er meget forskelligt og typisk kan man vælge flere forskellige typer af flet til den samme stol. Med kuvertflet metoden har vores dygtige fletter udviklet en metode der sikrer at fletsædet bliver strammere med tiden og ikke løsere som det typisk ses på ældre flettemetoder. Dette gør at fletsædet holder sig pænere i mange år fremover og at der går mange år før at stolen skal renoveres med ny flet igen. De forskellige flettetyper vi tilbyder vores kunder er fransk flet, rørflet, kuvertflet, traditionel flet med flere. Vi kan hjælpe dig med renoveringsopgaver på din fletstol, loungestol flet, flet lænestol, wegner stol flet, flet stol, fletstole, flet spisebordsstol, spisebordsstole flet, stol med fletsæde, stoleflet, spisebordsstole med fletsæde, daybed flet, fransk rørflet, fletstole spisebord, barstole flet, fletstol spisebord, cafestole flet samt mange flere typer fletteopgaver.

 

Vi udfører traditionelle fletopgaver med papirgarn der er det bedste materiale til denne type fletopgave. Vi anvender foromtalte Sjener til nogle typer af fletstole, det er som ofte opgaven der afgører hvilket materiale stolen skal flettes i. Hans Wegners y-stol CH24 og model CH22, CH23, CH25, CH26, CH36, CH47 samt gyngestolen model J16 kan vi håndtere for dig. En af de mange af wegners design er den ikoniske traditionelle wegner fletstol der udemærker sig i Dansk designhistorie og disse er udstillet på museer over hele verdenen. Wegner stole pryder mange danske hjem og skaber glæde og komfort og er et helt unikt møbel både at sidde på og betragte. Vi kan også tilbyde hjælp til dit flet skab, fransk flet skab, flet kommode, loftlampe flet, fletbænk samt mange flere. De typiske stoletyper der skal flettes er stol flet, stole med flet, stole med fletsæde og vi kan være behjælpelig med rådgivning omkring alle disse. Kontakt venligst én af vores butikker for yderligere info.

 

Råd og vejledning

Besøg os i butikken, ring eller skriv, for det er altid nemmere at guide dig i mål, med dine krav og ønsker. Når vi kender opgaven, kan vi bedre give dig et overslag på pris og levering, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vi har butikker i Ringsted & Kolding og vi tilbyder også at komme ud til dig hvis opgaven kræver dette.

Møbelpolstrer UpNordic

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens Svanen, Ægget7 er stol, Hans Wegner`s møbler, Erik Ole Jørgensen, Eilersen sofaer, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>