ForsideMøbelpolstrer Hynder > Hynder efter mål

Møbelpolstrer arbejder med læder

Hynder efter mål

Har du et projekt der ikke passer med en traditionel standardhynde?

Du nemt bestille en hynde hos UpNordic, der passer efter dine mål og ønsker. Vi laver alle slags hynder, puder og madrasser. Om det er til møbler, alkoven, båden, sommerhuset, hjemmet, virksomheden, kirker eller knæfaldet, hvis du har behov for bede til de højere magter.

Specialsyede hynder og syning af hynder

Vi har erfaring med alle typer af opgaver, både i stof og læder. Vi tilbyder specialsyet hynder, hynder efter mål, ombetrækning, ompolstring, betræk, polstring, samt reparation og renovering af møbler, i både læderhynder og stofhynder. Så om det er til hjemmet, kirken, båden eller virksomheden, så løser vi opgaven. Vi laver betræk til madrasser, daybed, sofahynder, puder, bådhynder, særlige ryghynder eller det vejrbestandte betræk til dit pallesofa-projektet. 

Vi laver forskellige betræk, hynder og puder efter specialmål,, helt efter dine ønsker.

Specielsyede hynder & sjove designs

Der findes utrolig mange typer hynder. Om det er hynder til spisebordsstole, hynder til skalstole, hynder til spisestole, hynder til gyngestol, hynder til stabelstole, hynder til lænestol, bådhynder, hynder til gyngestolen eller en berømt møbelklassiker. Vi laver præcis den hynde som du ønsker.

Mange kommer til os med deres specielle projekter og vi tager altid udfordringen med ildhu. Vi siger hellere nej til umulige opgaver og krav, fremfor at leverer et utilfredstillende resultat, både for dig som kunde og os fra UpNordic. Så har du et projekt, en ide eller et specielt ønske, så kom forbi, ring eller skriv en mail. Vi giver altid gode råd, guides og vejledning, indtil vi finder den rette løsning for dig.

Cognac farver med forskellige lædertyper

Møbelpolstrer UpNordic

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens Svanen, Ægget7 er stol, Hans Wegner`s møbler, Erik Ole Jørgensen, Eilersen sofaer, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>

Stole Arne Jacobsen - Møbelpolstrer UpNordic