ForsideMøbelpolstrer > Hynder

Hynder

Ønsker du nyt liv i dine gamle hynder

Trænger dine hynder til nyt liv så besøg møbelpolstrer UpNordic, vi er specialister i alle typer hynder om det er traditionelle til dine designermøbler eller du ønsker noget ganske særligt, så får du de det flotteste resultat hos UpNordic.

Vi kan producere, betrække, ompolstre alle typer hynder også på specialmål til både indendørs- & udendørs brug.

 

Møbelpolstrer arbejder med læder

Hynder er ikke bare en hynde
- UpNordic er specialister og har fokus på både comfort og det stilrene

En hynde, er ikke bare en hynde, for der er stolehynder, siddehynder, sædehynder og ryghynder. Der findes læderhynder, hynder med alcantara, lammeskinds hynde eller de klassiske stofhynder, så mulighederne er mange. UpNordic er specialister i hynder, både fordi det kan gøre noget magisk med en speciel cognac læderhynde og samtidig at man kan sætte sit præg på både stue og designermøbel, når man vælger de rette kombinationer. Vi vil altid guide dig igennem, så du får lige netop det som du ønsker, har drømt om eller de helt specielle hynder efter mål.

Tilskæring af læder hos møbelpolstrer UpNordic

Søger du hynder eller ompolstring til dine danske møbelklassikere, så kan UpNordic møbelpolstrer hjælpe dig.

UpNordic udfører komplet syning af hynder eller betræk til de hynder du allerede har og udformet efter de krav du har til siddekomfort. Om du ønsker en lammeskindshynde, læder hynde, polstring af hynder eller traditionelle hynder i læder så har vi den ekspertise, viden og erfaring der giver dig de bedste resultater på hynder du kunne tænke dig.

Vi er specialister i 7 er stol, y stol, hynder til gyngestol, hynder til Børge Mogensen, hynder til stole og sofahynder. Vi har arbejdet med både alle de kendte og ukendte møbeldesignere, så om din ynglings designer er Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther eller Hans Wegner, så mestrer vi også dine opgaver, om det er specialsyet hynder, hynder efter mål, ombetrækning, ompolstring, betræk, polstring, samt reparation og renovering af møbler, i både læderhynde og stofhynder, eller det er til hjemmet, kirken, båden eller virksomheden, så løser vi opgaven

Hynder til stole

Der findes alverdens hynder, så om det er en hynde til ryghynde, stolehynde, siddehynde, sædehynde eller en simpel stole hynde, findes de til mange forskellige designer stole. Så om du leder efter stolehynder, læderhynder, stolepuder, sædehynder, stole hynder, hynde til stol, stolehynder i læder eller polstrede spisebordsstole så udfører vi dem til udfra dine ønsker og krav.

Der findes utrolig mange typer hynder, om det er hynder til spisebordsstole, hynder til skalstole, hynder til spisestole, hynder til gyngestol, hynder til stabelstole, hynder til lænestol, men det kan også være en hynde til en Farstrup gyngestol eller den berømte Kertemindestol så laver vi laver præcis den hynde som du ønsker.

Skal du have stolehynder til spisebordsstole, stolehynder i læder eller hynder der er tilpasset dig og din komfort, så kan vi lave stole puder, runde stolehynder eller et særligt design, der passer til dit hjem eller virksomhed, for vi kan laver mange speciel opgaver, til alle de kunder der gerne vil have noget særligt.

Læs mere om hynder til stole HER

Cognac farver med forskellige lædertyper

Sofahynder

Møbelpolstrer arbejder med cognac læder - Møbelpolstrer UpNordic

De bedste sofahynder

Selv til en smuk møbelklassiker, skal og skal være komfortabelt. En sofahynde skal pryde med de bedste sofahynder, så den er indbydende, smuk og magelig. For os betyder ikke så meget om det er en Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Poul Kjærholm, Wegner eller Børge Mogensen sofa, så kender vi alle deres kendetegn og særheder, så du får altid det perfekte resultat, når du benytter UpNordic. 

Ønsker du fornyelse, vil have nye hynder til sofa, står vi klar med råd og vejledning, så du får den bedste ombetrækning, polstring eller renovering af dine møbler, om det skal være en læderhynde, stofhynde, puder, siddehynder, sædehynder eller nye ryghynder, du trænger til, så er vi eksperter til at udfører opgaven.

Sådan får du de bedste sofahynder

I samarbejde med dig skaber vi sofapuder, der sikrer behagelighed ved både at sidde og ligge. Ved Danske Designmøbler fokuserer vi på puder med den rette mængde polstring og fyld for optimal kropsstøtte. Prøv dem før køb for at garantere din komfort.

Hos Danske Designmøbler tager vi nøjagtige mål af din sofa, så puderne matcher dens dimensioner perfekt. Uanset om de er for store eller små, vil upassende puder ikke se godt ud eller føles behagelige. Vi skræddersyer puder, der er i harmoni med sofaens dybde, bredde og højde.

Materialernes kvalitet på puderne undersøges nøje. Da robusthed er afgørende, gennemgår vi stofkvaliteten, syninger og lynlåse for at sikre deres holdbarhed ved daglig anvendelse. Slidstærke materialer som linned, bomuld eller mikrofiber er fortrinlige valg. Vælg et mønster, der resonerer med dit hjem og unikke smag. Tænk på farvetoner, designs og overflader, der vil komplimentere din stues atmosfære. Det kan også være en god ide at vælge puder med aftagelige overtræk for nemmere rengøring eller for at ændre udseendet senere.

Hynder efter mål

Har du et projekt der ikke passer med en traditionel standardhynde, kan du nemt bestille en hynde præcis efter de mål du ønsker. Vi laver hynder, puder og madrasser, til møbler, alkoven, båden, sommerhuset, hjemmet, virksomheden, kirker eller knæfaldet, når du har behov for at bede til de højere magter.

Specialsyede og syning af hynder

Vi er eksperter med syning af alle typer af opgaver, både i stof og læder. Vi tilbyder specialsyet hynder, hynder efter mål, ombetrækning, ompolstring, betræk, polstring, samt reparation og renovering af møbler. Vi laver både læderhynde og stofhynder, om det er til hjemmet, kirken, båden eller virksomheden, så løser vi og er specialister i alle opgaver, om det er betræk til madrasser, daybed, sofahynder, ryghynder, puder, bådhynder, særlige ryghynder eller et vejrbestandt betræk til pallesofa-projektet. Vi laver ALLE slags betræk efter specialmål, helt efter dine ønsker, om de er traditionelle, anderledes eller helt specielle, så ved vi hvad der skal til for at komme i mål og du får dine ønsker opfyldt.

Læs mere om hynder efter mål HER

Lædertyper og møbelpolstrens værktøjer

Nye madrasser til båd, puder til båd eller nye hynder til båd. Vi laver hynder til sejlbåde, bådhynder, maritime puder eller nye sæder til båden. Vi kender udfordringerne til saltvand, fugt og falmede hynder, ligesom vi kender ønskerne til specielle syninger, foldninger og måske få syet skibet navn i puderne. Lad UpNordic klarer opgaven om det vil have det eksklusive eller de klassiske båd hynder, så kan vi udfører opgaven. 

Bådhynde i blå, hynder efter mål

Hos UpNordic laver vi madrasser, puder eller hynder efter mål. Vi er specialister i at sy og polster hynder, om det er en lille båd, sejlbåd, husbåd, speedbåd eller yacht, så skal du have noget særligt. Vil du have specielle mål, særligt design, et unikt smig eller noget helt andet, så er UpNordic eksperterne i at løse dine opgaver og naturligvis, helt efter dine tanker, ønsker og ideer.

Vi har materialer som gør det nemt at lave kreative sammensætninger som kan få din båd til at fremstå som noget ganske særligt. Så med det rette skind, syninger og skum, gør vi din båd til noget specielt, med et eksklusivt og fantastisk interiør.

Vi har stof, skind, alcantara og læder, der gør noget særligt og som er specielt beregnet til båd hynder, puder og madrasser. Vi kan gøre det nemt at vedligeholde og kan lave hynder der kan tåle stærk sol og en smule fugt. Søger du de slidstærke hynder i spændende farver, så er UpNordic møbelpolstrer til at polster din båd for dig.

Opgaven med at udføre bådindretning er en spændende udfordrende. Vi guider, rådgiver og giver dig indsigt i dine muligheder, så du ender med det rette design og de rigtige stoffer.

Bådhynder & bådsæder

Nye madrasser til båd, puder til båd eller nye hynder til båd. Vi laver hynder til sejlbåde, bådhynder, maritime puder eller nye sæder til båd. Vi kender udfordringerne til saltvand, fugt og falmede hynder, ligesom vi kender ønskerne til specielle syninger, foldninger og måske skibet navn syet ind i puderne. Lad UpNordic klarer opgaven om det vil have det eksklusive eller de klassiske båd hynder. 

Madrasser til båd og bådhynder

Læs mere om bådhynder HER

Puder - Skal de være noget særligt?

Vi har et stort udvalg i pyntepuder, puder, dunpuder, læderpuder, stofpuder, kombination af stof- læderpuder, det vil sige vi har puder i vores butikker som kan udfylde de flestes behov og vi kan sy disse på specialmål med fyld efter dine behov og ønsker. Det være sig en almindelig skumkærne eller denne betrukket med et syet betræk fyldt med fjerdun i forskellige kvaliteter. Vi kan også levere puder til allergikere oplys blot hvad du ønsker så finder vi den rigtige løsning til dig. Puder skaber som regel en god hygge og stemning i et sofamiljø da puder typisk bryder med den ensfarvede sofa der godt kan virke større end den egentlig er i et stuemiljø. Vi anbefaler at vælge puder i en farve der ikke stikker alt for langt væk fra den farve sofaen har det det skal se lidt naturligt ud at have puderne stående i sofaen. Vi syer typisk puder i læder i forskellige kvaliteter og farver eller puder i stof der ikke kradser da den ikke er rar at sidde eller ligge op ad. Vi kan montere knapper efter dine ønsker, store som små og i andre farver/materialer hvis du ønsker det.

Specielle puder designet til dristig sofa

Vi kan håndtere opgaver i større stil som betrækning eller komplet levering af kirkebænkhynder da opgaven ofte er let tilgængelig. Det kræver en hvis systematik at forberede, opmåle, tegne skabeloner, skære skumhynder og sy betræk til kirkebænke der typisk ikke holder de samme mål ned igennem altergangen. Vi sikrer at hynderne passer til den enkelte kirkebænk så optimal pasform og komfort opnås. Materialevalget er meget vigtigt da hynderne skal holde i mange år fremover og vi vil typisk sikre at hynderne ikke glider frem på bænkene ved at sy et skridsikkert materiale på undersiden af hynden. Vi kan levere hynder i alle slags typer møbelstof, skumprodukter der er rare at sidde på og holder pasformen og ikke mindst skum der er brandsikret hvis uheldet er ude. Typisk vil vi skære al skum til på mål inden vi syer betræk, kontrollere pasformen i den enkelte kirkebænk, justere efter behov og derefter syer vi selve betrækket så maximal pasform sikres, vi kan også levere knæfald med mere. Har kirken fletstole der trænger til en upgradering kan vi løse denne opgave da vi har en fletter tilknyttet virksomheden.

Har kirken behov for renovering af stole, hynder til kirkebænke, reparationer, polstrede kirkebænke eller nye kirke hynder, så har vi viden og erfaring med at arbejde med kirker. Vi sætter pris på kulturarven og kender betydningen af at kirken fremstår præsentabel, derfor løser vi gerne opgaven, nemt, gennemskueligt og professionelt.

Læs mere om kirkehynder HER

Hynder til kirke i blåt stof

Råd og vejledning

Besøg os i butikken, ring eller skriv, for det er altid nemmere at guide dig i mål, med dine krav og ønsker. Når vi kender opgaven, kan vi bedre give dig et overslag på pris og levering, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vi har butikker i Ringsted & Kolding og vi tilbyder også at komme ud til dig hvis opgaven kræver dette.

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre Arne Jacobsens Svanen, Ægget7 er stol, Hans Wegner`s møbler, Erik Ole Jørgensen, Eilersen sofaer, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, FDB, Poul Volther samt næsten alle af de mange andre dygtige designeres lækre designermøbler. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, ring eller send en mail så vender vi snarest retur med et løsningsforslag.

Om du ønsker møbelpolstringhynder,  ombetrækning, ompolstring, betrækning, polstring,  hynder efter mål, samt reparation og renovering af møbler, udfører vi alt i både læder, stof, ruskind og alcantara. Vi er virksomheden der altid løser opgaven. SE MERE>