fbpx

Ægget Polstring

Ægget læder, stof og farver

Vil du have Ægget i sort læder, cognac eller noget særligt stof? Møbelpolstrer UpNordic har det bedste udvalg, med markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris, uanset om du ønsker en bestemt stoftype, vil have Ægget i sort læder, cognac eller noget helt andet, så hjælper vi dig med at designe din Ægget til perfektion. Ægget findes med mange forskellige polstringer og med et stort udvalg af forskellige stof – og lædertyper.

Kontakt os yderligere eller nærmere information.

FRA

12.000,00 kr.

Ægget polstring – ompolstring eller ombetrækning – Arne Jacobsen

 

Ægget – Det bedste læder, stof og farver

Ægget Polstring – Ægget fås med mange forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof – og lædertyper. Er det sort læder, cognac eller smuk stof du er interesseret i, så har Møbelpolstrer UpNordic det bedste udvalg, markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris, uanset om du ønsker en bestemt stoftype, vil have Ægget i sort læder, cognac eller noget helt andet, så hjælper vi dig med at designe din egen stil til perfektion.

 

Ægget stol – tilbud og pris

Vil du have et Ægget stoltilbud? Kontakt UpNordic og få et fristende tilbud.

Har du en Arne Jacobsen Ægget brugt eller trænger din Arne Jacobsen stole til ny polstring, ombetrækning eller en total møbelrenovering? UpNordic laver alle stof- og lædertyper, så om du ønsker møbelpolstring, betrækning eller ny polstring, laver møbelpolstrer UpNordic markedets bedste kvalitet, til den rigtige pris.

Prisen er variabel og for vi kan give dig den rigtige pris, skal vi vide lidt mere om dine tanker, ønsker og ideer, så vi kan give dig den helt rigtige pris. Vil du have et fristende tilbud, så kontakt UpNordic for nærmere information, da stolen Ægget fås og udføres I flere forskellige varianter.

Arne Jacobsen har vundet nationalt anerkendelse, samt flere internationale priser og hæder for “Æggestolen”. Derfor er stolen stadig i høj kurs, iblandt de mange indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen.

 

Kender du historien om Ægget

Arne Jacobsen Ægget stol blev formgivet i 1958 og designet til Royal Hotel. Arne Jacobsen ønskede at bløde bygningens stramme linjer op, med mere bløde og organiske former. Ægget er ikke bare en lænestol, men en skulptur der pryder rummet og som indbyder til opmærksomhed. Ægget Arne Jacobsen har fået både national anerkendelse, samt international hæder og priser for den stol Ægget er.

Historien er at Arne Jacobsen selv stod hjemme i garagen og eksperimenterede med både gips og ståltråd, for at finde frem til den perfekte form. Ægget er nok den mest ikoniske stol for Arne Jacobsen, der blev et mesterværk for Arne Jacobsen selv, skandinavisk og ikke mindst Dansk design.

Svanen og Ægget Arne Jacobsen blev en nyskabelse, mest fordi stolene er organiske og ikke havde de typiske rene og stramme linjer. Bygningen Royal Hotel lavede AJ som en stor, kubisk bygning med stramme linjer, så stolene skulle komplimentere bygningen med sine smukke kurver. Arne Jacobsen ville gerne byde menneskerne ”velkommen” med en stol som skulptur og i et design med bløde linjer og runde udtryk, hvilket vakte stor opsigt og stor international anerkendelse og priser, derfor blev hotellet, Svanen og Ægget, en milepæl i Arne Jacobsens karrierer.

Den X formet fod er fremstillet i poleret aluminium, noget som Arne Jacobsen og mange andre modernistiske designere var begejstrede for i den modernistiske bevægelse i det 20. århundrede. Foden kan i dag købes med en returdrejfunktion.

Ægget mål:

  • Højde: 104 cm
  • Bredde: 86 cm
  • Dybde: 79-94 cm

 

Se flere stole i vores galleri HER

 

 

Product Enquiry

Hvordan kan vi hjælpe dig

Kontakt Form

GENFORBRUG

”Genforbrug” hos UpNordic er når varen er brugt, men i optimal stand til en nypolstring i enten læder eller stof!