fbpx

Svanen stol møbelpolstring – Arne Jacobsen

Trænger din designer lænestol Svanen til møbelpolstring eller ombetrækning?

Måske har du designer stole som trænger til en kærlig behandling. Svanen designet af Arne Jacobsen kan fås i mange smukke stof- og lædertyper, så få møbelpolstring, ombetrækning, ompolstring eller nypolstring af din Svanen lavet hos UpNordic.

UpNordic tilbyder forskellige læder, nubuck- og stoftyper herunder økologisk læder, der er helt uovertruffen lækker og meget miljøvenlig! Alle løsninger med udgangspunkt i en god kvalitet der kommer til at holde i mange år fremover.

Arne Jacobsen Svanen blev designet til Royal Hotel og formgivet i 1958. Stolen blev ikonisk, særlig fordi bygningen med sin kubiske form og stamme linjer, fik Svanen med sin skulpturelle form, fremhævede de smukke kurver og bløde organiske linjer.

Pris FRA

7.000,00 kr

 

Trænger din designer lænestol Svanen stol til møbelpolstring eller ombetrækning?

Svanen stol møbelpolstring – Arne Jacobsen

Vi kan ompolstre/ombetrække dine møbler lige som du ønsker det og det kan være alt lige fra en basal møbelrenovering til en løsning, hvor vi sammen finder lige præcis den ompolstring eller ombetrækning som passer til dine ønsker og behov.

Måske har du designer stole som trænger til en kærlig behandling. Svanestolen designet af Arne Jacobsen kan fås i mange smukke stof- og lædertyper, så få møbelpolstring, ombetrækning, ompolstring eller nypolstring af din Svanen stol lavet hos UpNordic.

UpNordic er specialister i møbelpolstring og eksperter i at arbejde med alle de velkendte Danske møbelklassikere. Vi kan betrække/ompolstre alle Arne Jacobsen møbler, om det er Svanen stol møbelpolstring, Ægget7 er stol, eller andre kendte møbeldesignere som Hans Wegner, Erik Ole Jørgensen, Eilersen, Børge Mogensen, Poul Kjærholm eller Poul Volther. Vi kan også håndtere almindelige gamle bedstemorstole og lignende opgaver, så ring, send en mail/besked eller kom forbi,  så kommer vi med et løsningsforslag.

 

Svanen stol – Arne Jacobsen – En ikonisk lænestol 

  • Designer Arne Jacobsen
  • Svanen stol – Svane stol, Svanestol, Svanenstolen, Svanesofaen, Svanen sofa
  • Model: 3320 og 3321

Arne Jacobsen Svanen stol blev designet til Royal Hotel og formgivet i 1958. Svanestolen blev hurtig ikonisk, særligt fordi stolens skulpturelle form, fremhævede de smukke kurver og bløde organiske linjer.

Både Svanen og Ægget var en nyskabelse, mest fordi begge stole ingen rene linjer har og i en bygning med så rene og stramme linjer som Royal Hotel ville Arne Jacobsen gerne byde ”velkommen” med organiske former og afrundede udtryk. Svanen lænestol og Ægget vakte stor opsigt og endte med både stor international hæder og anerkendelse. Stolen blev første gang præsenteret i forbindelsen med åbningen af Royal Hotel i 1958.

Svane stol er en ikonisk stol der pryder et hvilket som helst hjem, kontor, lounge eller reception. Stolen Svanen er stadig moderne, selv flere årtier efter dens formgivning, som altid har været kendetegnet, ja næsten et varemærke ved alle Arne Jacobsens møbler. Designet er tidløst og passer ind i utrolig mange indretninger og stilarter. Svanestolen er stadig i høj kurs, imellem de mange indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen.

Om det er en ny stol eller en ældre model, er det stadig en god investering, fordi Arne Jacobsen Svanen stadig er eftertragtet og en utrolig populær stol.

Stolens X formede understel er fremstillet i poleret aluminium, noget som Arne Jacobsen og mange andre modernistiske designere, havde som en fremtrædende feature i den modernistiske bevægelse i det 20. århundrede. Understellet kan fås med returdrejfunktion i de nyere produktionsårgange.

Svanen mål:

  • Højde: 77 cm
  • Bredde: 74 cm
  • Dybde: 68 cm

Svanen stol tilbud og pris

Vil du have et Svanen stol tilbud? Kontakt UpNordic og få et fristende tilbud.

Har du en brugt svanestol eller trænger din Arne Jacobsen Svanen til ny polstring, ombetrækning eller en total møbelrenovering? UpNordic udfører opgaven i alle stof- og lædertyper, så om du ønsker møbelpolstring, betrækning eller ny polstring, udfører møbelpolstrer UpNordic markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris.

Prisen er variabel afhængig af materialevalg, skal vi kan give dig den rigtige rådgivning på opgaven er det vigtigt at vide lidt mere om dine tanker, ønsker og ideer, så vi kan give dig den bedste betjening på opgaven og Svanen stol pris. Vil du have et fristende tilbud så kontakt UpNordic for nærmere information da Svanestolen fås og udføres i mange forskellige varianter.

Svanen læder, stof og farver

Svanen fås med mange forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof- og lædertyper. Er det Svane stol læder eller stof du er interesseret i, så har Møbelpolstrer UpNordic det bedste udvalg, markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris, uanset om du ønsker en bestemt stoftype, ønsker betrækning af Svanen i cognac eller sort læder eller noget helt tredie så hjælper vi dig med at designe din egen stol.

Arne Jacobsen svanen sofa

Ligesom stolen er ikonisk, er den velkendt svanesofa også et velkendt møbel. UpNordic har og tilbyder Svanen sofa, men udfører også møbelpolstring af Svanesofaen i forskellige varianter, så kom med din designer sofa og få et fristende tilbud i den rigtige kvalitet og til en skarp pris.

 

Andre designer lænestole

 

Ægget stol – Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Ægget stol blev designet specielt til Hotel Royal og blev hurtigt noget ganske særligt, har fået stor anerkendelse og vundet internationale designpriser. Stadig den dag i dag er det en moderne stol der er beundret af indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen, så derfor er Ægget stadig i høj kurs. Stolen Ægget fås i forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof- og lædertyper, så om det er Ægget stol i læder, sort eller cognac eller med noget andet helt specielt, udfører UpNordic møbelpolstrer Ægget Arne Jacobsen efter dine ønsker…. LÆS MERE

Product Enquiry

Hvordan kan vi hjælpe dig

Kontakt Form

GENFORBRUG

”Genforbrug” hos UpNordic er når varen er brugt, men i optimal stand til en nypolstring i enten læder eller stof!