fbpx

Svanen stol – Sort Elegance læder – Arne Jacobsen

Trænger Svanen stol eller andre designer lænestole til en ny polstring? Svanestolen er designet af Arne Jacobsen og kan fås i mange smukke stof- og lædertyper, så få møbelpolstring, ompolstring eller nypolstring af Svanen lavet hos UpNordic.

Denne Svanen stol er en ikonisk stol, der giver et moderne udtryk til et hvilket som helst hjem, kontor, lounge eller receptionen. Stolen er en modernet lænestol, selv flere årtier efter dens formgivning, som altid har været kendetegnet ved mange af Arne Jacobsens møbler. Designet er tidløst og passer ind i utrolig mange indretninger.

Svanen er i høj kurs, både imellem de mange møbelelskere, samlere, indretningsarkitekter og interiørbutikker i hele verdenen. Om det er en ny eller ældre model, er det stadig en god investering, fordi Svanen er eftertragtet og en populær stol.

Stolens X formet fod er fremstillet i poleret aluminium, noget som Arne Jacobsen og mange andre modernistiske designere, havde en fremtrædende feature i den modernistiske bevægelse i det 20. århundrede.

Pris pr stk.

Ombetrækning i “ELEGANCE” læder

13.500,00 kr

Brugt Svanen stol – Nypolstret i “ELEGANCE” læder

23.500,00 kr

 

Svanen stol med Elegance læder. Arne Jacobsens Svanestol er noget særligt, uanset om det er i læder eller med smuk stof. AJ er manden der designede velkendte stole som Ægget, 7 er stolen og Svane stolen, og satte Dansk design på det internationale verdenskort. UpNordic tilbyder altid velkendte møbelklassikere fra de bedste møbeldesignere, om du vil købe en komplet stol eller du gerne vil have ny polstring/ombetrækning af din egen stol. UpNordic er den møbelpolstrervirksomhed der værner om de Danske møbeltraditioner, møbeldesign og genanvendelse i en tid hvor der er behov for æstetik og bevaring af klimaet hvorfor også Svanen er noget særligt for os i UpNordic.

Svane stol med Elegance læder

  • Designer Arne Jacobsen
  • Svanen stol – Svane stol, Svanestol, Svanenstolen, Svanesofaen, Svanen sofa
  • Model: 3320 og 3321

Arne Jacobsen Svanen stol blev designet til Royal Hotel og formgivet i 1958. Svanestolen blev hurtig ikonisk, særligt fordi stolens skulpturelle form, fremhævede de smukke kurver og bløde organiske linjer.

Både Svanen og Ægget var en nyskabelse, mest fordi begge stole ingen rene linjer har og i en bygning med så rene og stramme linjer som Royal Hotel ville Arne Jacobsen gerne byde ”velkommen” med organiske former og afrundede udtryk. Svanen lænestol og Ægget vakte stor opsigt og endte med både stor international hæder og anerkendelse. Stolen blev første gang præsenteret i forbindelsen med åbningen af Royal Hotel i 1958.

Svane stol er en ikonisk stol der pryder et hvilket som helst hjem, kontor, lounge eller reception. Stolen Svanen er stadig moderne, selv flere årtier efter dens formgivning, som altid har været kendetegnet, ja næsten et varemærke ved alle Arne Jacobsens møbler. Designet er tidløst og passer ind i utrolig mange indretninger og stilarter. Svanestolen er stadig i høj kurs, imellem de mange indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen.

Om det er en ny stol eller en ældre model, er det stadig en god investering, fordi Arne Jacobsen Svanen stadig er eftertragtet og en utrolig populær stol.

Stolens X formede understel er fremstillet i poleret aluminium, noget som Arne Jacobsen og mange andre modernistiske designere, havde som en fremtrædende feature i den modernistiske bevægelse i det 20. århundrede. Understellet kan fås med returdrejfunktion i de nyere produktionsårgange.

Svanen mål:

  • Højde: 77 cm
  • Bredde: 74 cm
  • Dybde: 68 cm

Svanen stol tilbud og pris

Vil du have et Svanen stol tilbud? Kontakt UpNordic og få et fristende tilbud.

Har du en brugt svanestol eller trænger din Arne Jacobsen Svanen til ny polstring, ombetrækning eller en total møbelrenovering? UpNordic udfører opgaven i alle stof- og lædertyper, så om du ønsker møbelpolstring, betrækning eller ny polstring, udfører møbelpolstrer UpNordic markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris.

Prisen er variabel afhængig af materialevalg, skal vi kan give dig den rigtige rådgivning på opgaven er det vigtigt at vide lidt mere om dine tanker, ønsker og ideer, så vi kan give dig den bedste betjening på opgaven og Svanen stol pris. Vil du have et fristende tilbud så kontakt UpNordic for nærmere information da Svanestolen fås og udføres i mange forskellige varianter.

Svanen læder, stof og farver

Svanen fås med mange forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof- og lædertyper. Er det Svane stol læder eller stof du er interesseret i, så har Møbelpolstrer UpNordic det bedste udvalg, markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris, uanset om du ønsker en bestemt stoftype, ønsker betrækning af Svanen i cognac eller sort læder eller noget helt tredie så hjælper vi dig med at designe din egen stol.

Elegance læder

Denne lædertype er en vakuumgarvet saddellæder der er produceret på europæiske huder. Elegance har en naturlig glat overflade hvor der vil være naturmærker der giver ekstra liv i læderet med fedtstriber, nakkefolder, strækmærker, lægte sår og insektbid.

Afvigelse i farvenuancen kan forekomme da der er tale om en ægte anilin læder.

Arne Jacobsen svanen sofa

Ligesom stolen er ikonisk, er den velkendt svanesofa også et velkendt møbel. UpNordic har og tilbyder Svanen sofa, men udfører også møbelpolstring af Svanesofaen i forskellige varianter, så kom med din designer sofa og få et fristende tilbud i den rigtige kvalitet og til en skarp pris.

 

Andre designer lænestole

 

Ægget stol – Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Ægget stol blev designet specielt til Hotel Royal og blev hurtigt noget ganske særligt, har fået stor anerkendelse og vundet internationale designpriser. Stadig den dag i dag er det en moderne stol der er beundret af indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen, så derfor er Ægget stadig i høj kurs. Stolen Ægget fås i forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof- og lædertyper, så om det er Ægget stol i læder, sort eller cognac eller med noget andet helt specielt, udfører UpNordic møbelpolstrer Ægget Arne Jacobsen efter dine ønsker…. LÆS MERE

Product Enquiry

Hvordan kan vi hjælpe dig

Kontakt Form

GENFORBRUG

”Genforbrug” hos UpNordic er når varen er brugt, men i optimal stand til en nypolstring i enten læder eller stof!