fbpx

7er stol med armlæn – “Classic” læder – Arne Jacobsen

Trænger din 7´er stol eller har du andre designer stole der skal have en kærlig behandling?

Syver stolen kan fås i mange smukke stof- og lædertyper, så få møbelpolstring, ompolstring eller nypolstring af din 7er stol lavet hos møbelpolstrer UpNordic.

7´er stolen fra Arne Jacobsen er et kunststykke. Manden bag mesterværket udførte flere velkendte designs som Svanen og Ægget, der satte Dansk design på det internationale verdenskort.

UpNordic er den møbelpolstrer som værner om de danske møbeltraditioner, møbeldesign og genanvendelse, i en tid hvor der er behov for kvalitet, æstetisk og beskyttelse af klimaet, derfor vil 7eren altid være noget særligt for os i UpNordic.

Pris pr stk.

Du kommer med din egen Syver stol – Nypolstret i “CLASSIC” læder

1.925,00 kr

Du får en komplet Syver stol – Nypolstret i “CLASSIC” læder

4.000,00 kr

Produktet kan fås og udføres I flere varianter – kontakt os for mere information.

7´er stolen fra Arne Jacobsen er et kunststykke. Manden bag mesterværket udførte flere velkendte designs som Svanen og Ægget, der satte Dansk design på det internationale verdenskort. UpNordic er den møbelpolstrer som værner om de danske møbeltraditioner, møbeldesign og genanvendelse, i en tid hvor der er behov for kvalitet, æstetisk og beskyttelse af klimaet, derfor vil 7eren altid være noget særligt for os i UpNordic.

7´er stol – Arne Jacobsen

  • Designer – Arne Jacobsen
  • 7´er stol – Syver stol, 7er stol,, 7 er stol, 7 stol, Syveren, 7eren, 7 eren, syverstol, 7´eren, 3107 stol, 3217 kontorstol, Arne Jacobsen 3107, Arne Jacobsen 3207, Arne Jacobsen 3217.

 

Syver stol – Den populære designer stol

 

I 1955 designede Arne Jacobsen 7´er stolen, som i dag er en af Danmarks mest efterspurgte stole, både af danskerne selv, men også fra udlandet. Den er efterfølgende udført i mange forskellige varianter, farver, med armlæn, hjul, højder og i forskellige typer ”skal”, alcantara, møbelstof og læder, så man kan få nøjagtig det udtryk, man ønsker med sin indretning.

Syveren, 7eren, 7´eren, 3107, 7 eren eller syver kontorstol, ja kært barn mange navne, men er nok en af den moderne møbelhistories mest populære skalstol og den designer stol der er mest eftertragtet og tidløs. 7´er stolen er i sin enkelthed smuk og elegant, som kan bruges til utrolig mange formål. Syver stolen er opbygget med 9 lag formpresset finer, så en 7´er stol har den styrke, fleksibilitet og holdbarhed. Understellet er af stål i krom eller satinbelagt, som gør syverstolen moderne og tidløs, der fremhæver skallens smukke og kurvede linjer.

7´er stolen blev designet, men blev nok mest kendt til indretningen på Royal Hotel…

Syverstolen kan stables, hvilket gør den populær i virksomheder, skoler, hoteller og konference steder. Det minimalistiske udtryk Arne Jacobsen brugte til montering af understel og skal, er løst med enorm æstetik, som altid har været et vartegn for Arne Jacobsens design. Den er genialt konstrueret i al sin enkelhed.

Stolen er stabelbar.

Mål:

  • Højde: 82 cm
  • Bredde: 50 cm
  • Dybde: 52 cm

 

Stolen udføres i forskellige versioner:

  • – Indfarvet eller rå træfiner i forskellige træsorter
  • – Forsidepolstret (af producenten eller UpNordic)
  • – Fuldpolstret (af producenten eller UpNordic)

 

Produktet kan fås og udføres I flere varianter – kontakt os for mere information.

Syver stol læder, stof eller forskellige 7 er stol farver

Model 3107/3207 fås med mange forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof – og lædertyper. Er det sort læder, cognac eller smukt møbelstof du er interesseret i, så har Møbelpolstrer UpNordic det bedste udvalg, markedets bedste kvalitet og til den rigtige pris, uanset om du ønsker en bestemt stoftype, vil have 7eren i sort læder, cognac eller noget helt andet, så hjælper vi dig med at designe din egen stil til perfektion.

Cognac læder – Nok den mest populære 7 er stol i cognac læder

7er stol i cognac læder er noget specielt og en virkelig smuk Arne Jacobsen stol. Syver stolen og skindet er nemt at vedligeholde, den er slidstærk og kan holde til både hverdag og fest, mange år ud i fremtiden. Vi har lavet 7 er stole læder i forskellige farver, men også i specielle skind som mink, fåreskind, andre særlige skind, så om du vælger 7 eren i læder eller den eksklusive 7 er stol i cognac læder, får du en klassisk 7´er stol lige efter dine ønsker, tanker og ideer.

Syver stol med armlæn – En Arne Jacobsen stol med armlæn

Arne Jacobsen 7 er stol med armlæn, giver ekstra komfort og gør en syveren mere eksklusiv. En 7er stol med armlæn bruges både som spisebordsstol, kontorstol, konference stol, så selvom det ”bare” er en 7´er stol med armlæn, gør det syveren med armlæn mere magelig, komfortabel og en favorit mellem spisebordsstole.

Syver kontorstol – en 7 er stol med armlæn og hjul

7er kontorstol er en behagelig stol, som man kan bruge mange timer af sin arbejdstid i, derfor skal den være komfortabel. Syver kontorstol Arne Jacobsen er ikke kun smuk, den sætter også en standard for rammer, detaljer og kvalitet, noget som vi alle stræber efter, samt gerne vil udstråle og leve op til. Syveren kontorstol skjuler ikke noget, der er ikke noget pompøst over den, den er smuk i sin enkelhed, derfor vil en 7 er kontorstol med armlæn, være den 3217 kontorstol som er en populær syver stol eller rettere 7´er kontorstol.

Benforlænger til 7 er stol

Siddehøjde 7 er stolen er….

Syver stol tilbud

Vil du have et skarpt tilbud på en 7´er stol?

Skal det være en syver stol med armlæn, hvilken 7´er stol farve ønsker du, vil du have en hynde til 7 er stol, skal det være en syver kontorstol, stof eller en 7 er stol i cognac læder? Mulighederne er mange og variationer lige stor, så kontakt UpNordic og få et fristende syver stol tilbud.

Har du en Arne Jacobsen 7er stol brugt eller trænger dine Arne Jacobsen 3107 til ny polstring, ombetrækning eller en total møbelrenovering? UpNordic udfører opgaver i alle stof- og lædertyper, så om du ønsker møbelpolstring, betrækning eller ny polstring, laver møbelpolstrer UpNordic markedets bedste kvalitet, til et 7 er stol tilbud.

Prisen er variabel og for vi kan give dig den rigtige pris, skal vi vide lidt mere om dine tanker, ønsker og ideer, så vi kan give dig den helt rigtige pris. Vil du have et fristende tilbud, fås og udføres 7´er stol tilbuddet I flere forskellige priser og varianter.

Arne Jacobsen 3107 har vundet nationalt anerkendelse, samt flere internationale priser og hæder for “model 3107”. Derfor er stolen stadig i høj kurs, iblandt de mange indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen.

Spisebordsstolen 7eren

Arne Jacobsen 3207, 3217 og 3107 er ikke blot en spisebordsstol, men en skulptur der pryder et hvilket som helst rum, for syver stolen indbyder til opmærksomhed. Syveren har fået stor anerkendelse og vundet internationale priser, derfor er 7´er stolen stadig er i høj kurs, hos de mange møbelelskere, samlere, indretningsarkitekter og interiør butikker i hele verdenen.

Hynde til 7 er stol

Skal du bruge hynder til 7 er stole?

En hynde til 7 stol er ikke bare en hynde. Det er hynden der gør syverstolen mere magelig og komfortabel, så er du på udkig efter hynder til 7 stole, så hjælper UpNordic dig godt på vej, om det er stof- eller læderhynder til 7 stole.

7 er stol farver – Hvilken farve ønsker du?

7´er stolen findes i mange farver og varianter. Vi har lavet syver stole i læder, skind og et utal af forskellige farver, om det skal være sort, cognac, hvid eller pink. Så du får din 7er stol farver, lige efter dine ønsker, tanker og ideer. Lad UpNordic sørger for du får netop den syver stol du havde forstillet dig, for det er vores speciale.

Andre designer lænestole fra Arne Jacobsen

 

Arne Jacobsen – Svanen

Arne Jacobsen Svanen stol er noget ganske særligt. Svane stol var en nyskabelse, mest fordi stolen med dens bløde skulpturelle form, skulle passe ind i en bygning med stramme og rene linjer, så ville Arne Jacobsen gerne byde ”velkommen” med en stol der indbyder til opmærksomhed. Svanestol fås i forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof- og lædertyper, så om det er Svanen stol i læder, sort eller cognacfarve eller med noget andet andet så udfører UpNordic møbelpolstrer svanestolen efter dine ønsker….LÆS MERE

 

Arne Jacobsen – Ægget

Arne Jacobsen Ægget stol blev designet specielt til Hotel Royal og blev hurtigt noget ganske særligt, har fået stor anerkendelse og vundet internationale designpriser. Stadig den dag i dag er det en moderne stol der er beundret af indretningsarkitekter, møbelelskere, samlere og interiørbutikker i hele verdenen, så derfor er Ægget stadig i høj kurs. Stolen Ægget fås i forskellige polstringer og i et stort udvalg af stof- og lædertyper, så om det er Ægget stol i læder, sort eller cognac eller med noget andet helt specielt, udfører UpNordic møbelpolstrer Ægget Arne Jacobsen efter dine ønsker…. LÆS MERE

Product Enquiry

Hvordan kan vi hjælpe dig

Kontakt Form

GENFORBRUG

”Genforbrug” hos UpNordic er når varen er brugt, men i optimal stand til en nypolstring i enten læder eller stof!