fbpx

CAPELO PENDEL - GRØN

PRIS

Fra 795,00 kr

Hyggelig flot Dansk designet pendellampe der passer ind i enhver indretning og produceret i en høj kvalitet og i 3 forskellige størrelser. Lamperne er pakket i genbrugspap og skærmene yderligere emballeret i ”æggebakkeskaller” og hørposer, dette er tiltagene for at gøre lampen så miljørigtig som muligt.

Leveringstid ca 5 hverdage.

Reference: Pendel

Capelo pendlen fås i 3 størrelser og 5 flotte lakerede farver samt i den smukke “Dragonfly” skærm, som er håndlavet med en blanding af glasfiber og plantefibre og slutteligt malet med en hvid krakelerende maling.

Den håndlavede metallampeskærm er produceret af 100% genbrugsmaterialer. Lampeskærmen er bearbejdet, hullet presset og lampekanten rundet både for at give styrke, men også for at fremhæve det elegante design. Skærmen håndsprøjtes med en af de flotte farver udvendigt og den hvide farve indvendigt. Der medfølger en særlig fatning med akrylaflastning, som fungerer som holder for skærmen. Når pendlen er tændt, vil der være et smukt stjerneskær gennem akrylaflastningen op langs stofledningen. Der følger altid 3 meter stofledning med lampen i enten hvid eller sort.

Pris fra 795,-

Kom ind i butikken i Ringsted eller Kolding Storcenter og se det flotte udvalg af Capelo lamper.

Product Enquiry

Hvordan kan vi hjælpe dig

Kontakt Form

GENFORBRUG

”Genforbrug” hos UpNordic er når varen er brugt, men i optimal stand til en nypolstring i enten læder eller stof!